Return

Jahopp ska börja med att titeln på min blogg inte menar på alla bloggers som har försvunnit!
jag tkr det är lite roligt jag har en liten privat sektor som ser över mina blogg inlägg! känns bättre så!
nej titeln referarar till en sång som äntligen fått en titel helt enkelt!
jag har haft det riktigt frustrerande den här veckan helt crazy
jag och viktor har nästan flygit på varann tre ggr eller nåt! jag vet att det inte beror på honom som så nej vi brukar tolerera varandra ganska bra men ja veckan började ju så bra.

jag hade pratat med Sara? ja jo så heter hon. Syon om da future! och jag kände mig safe hon var imponerad över mina betyg eftersom jag lät så pesimistisk. men jag ska söka till universitets utbildningar inom läraryrket ska inrikta mig på musik,historia och engelska (den där höll ju på att försvinna i veckan dårå för att jag blev arg). jag har tänkt som så att ska jag gå nåt alls så ska det vara universitet annars kan nån halv nelson ta mitt jobb och det suger!
så jag ska kanske inte utbilda mig kan alltid tacka nej! men då står ju frågan kvar vad gör jag istället! Bror sa att han kunde kanske fixa jobb på Ica i umeå och ärligt talat skulle jag nog helst vilja göra det! men jag är Alexander och sådana vet aldrig så bra iaf! jag ska börja med att söka och sen delay my time till maj när man förhoppningsvis får svar! kmr jag inte in så får jag fundera ¨på något annat kanske dra med emelie till jobberbjudandet i umeå eller åka med henne till värmland man vet aldrig! (she hates that by the way) att inte veta alltså!

men jaja jag gick ut ur Sara's kontor full of comfort.! blev galet irriterad däremot dagen efter när Anna sopar ner uppsatsen Author portrait som jag hade gjort och säger att jag måste göra om den!
jaja jag vet att jag hade kopierat från wikipedia och inte hade ett enda stav fel och att uppsatsen var fyra sidor men seriöst! alla andra kmr undan med vadsomhelst jag var enda killen som lämnade in men hon bara dizzade min fuckin report och sa att jag kunde göra en till men inge fusk den här gången! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH
irritationen
bara att göra är det ju inte direkt
jaja det där smutsade ner min vecka!
sen på slutet av dagen hade jag en riktigt dålig Dota match mitt lag förlorade inte pågrund av mig eller jo det blir det ju indirekt men vi hade helt klart oddsen emot oss! och Viktor spädde på humöret så jag gick hem och slog lite på väggen och upptäckte glatt att Crack the SKye hade kommit! vilket severly räddade min dag!
albumet var väldigt soft just då för att det är mkt emotions inkopererat i det där albumet så jag kände verkligen musiken då:D

gör det fortfarande ioförsig!
jaja det blev inte bättre senare iaf jag var sur i typ 3 dagar
sen har jag gått och hållt aggression över Pa arbetet inom mig. jag har skrivit jätte mkt musik som jag ville inkorperera till ett koncept album så jag berättade för viktor och carl om en titel jag gått och tänkt på ! Curse of the canadian bacon, vilket jag ångrar nu för det namnet kmr ju inte betyda ett skit över skivan vi ska göra. det blir det vanliga band slummar ihop sina riff till några låtar och gör nån halv kass demo skiva som kmr ligga och ruttna tillsammans med dom andra best ofskivorna från åhlens i din "skiv" samling.
depression.
jag kanske har höga krav på min omgivning vad vet jag.
men det jag är mest stolt över i hela världen är just mina låtar och idéerna som skapade dem eller idéerna låtarna skapade! det är grymt frustrerande dels pågrund av mina tillkortakommanden vad gäller att ta kommandot och säga att det här ska göras! dels personkemi, gruppkemi kanske man ska säga. alla vill olika saker känns det som! 

Viktor vill klä sig som redneck dude och göra ett omslag där en peaveystärkare blir yxmördad, det förstnämnda kanske jag inte uppskattar då jag tkr redneck kulturen inte bidragit till mkt mer än country musiken, som jag för den delen inte uppskattar särskilt mkt iaf så vad var det bra med rednecks ?? men det där med stärkarn var en skön idée.

Tilde tkr jag har en skön ideologi, hon gillar att spela helt enkelt. vet inte om det är vi som kmr med bra idéer för det är sällan hon motsätter sig våra förslag, kanske är en taktik, för när det verkligen är något hon inte tkr om så tar vi ju bort det.

Carl gillar att bestämma saker, va i mitten, sola på gitarren, riffa på! han och jag har nog mest lik musik smak egentligen men vi är två sidor av samma mynt, båda älskar 60 talet han början jag slutet, eller det är inte hela sanningen vi älskar ju båda Hendrix men han gillar nog mer skönsång ala femti tal medans jag uppskattar psykadelisk musik typ sent sextital mkt som det Beatles gjorde på seargent pepper, jag tkr Elvis och Beatles är en bra metafor för det där!
 Elvis the breakthrough inom Rockn'roll, Buddy Holly  kanske såg början på det där ljuset som var rockn'roll när han framförde Rock around the Clock men Elvis var verkligen ljuset! jag tkr Elvis var en jätte bra show artist men han skrev ju inte själv nån av dom klassiska låtarna han framförde, det är den stora skillnaden på Elvis och Beatles,
beatles var väl egentligen först med att slå med egen musik vilket var otänkbart när dom började! deras första skiva innehöll inte många egna kompositioner! men dom låtar som kom med var ju hits alltihop i princip så dom gavs ju stort utrymme att skapa eget och dom uppfann turnérandet! eller snarare dom utförde alla misstag man kan göra på turné så alla andra band tog ju lärdom av deras misstag! men jaja jag tkr carl och jag är lite som två sidor av samma mynt! nu är ju det lite stereotypiskt att säga att carl inte skriver och att jag bara är kreativ för så är det inte. men i mång och mkt står besluten i gruppen på oss i huruvida den musikaliska grenen ska gå! och då betyder våran smak ifrån barndomen mkt! och då brukar han välja ditten och jag datten. det är sånt man får respektera helt enkelt det är en del i att vara ett band.

nu vill inte jag att nån tar det här som världens gnäll, vi har jävligt roligt tillsammans allihopa och jag tkr black mamba är bra! man har lärt sig mkt. kanske mer än jag gjort i skolan dom senaste tre åren! vi har blivit bättre kompisar.
men det är svårt när det kmr till disskusion det känns som att när jag vill komma med ett förslag att jag måste smussla in det i skallen på carl och viktor. sen har jag märkt att det är har blivit nästan som att man gaddar ihop sig för att få igenom förslag! ofta är det så att jag hör med viktor vad han tkr om en idée innan jag tar upp det med carl och tilde! och han gör likadant! för är man två så är man inte ensam om att tycka det är en bra idée eller inte! det känns oärligt liksom för  exempelvis kmr jag med en idée som jag övertygar viktor med och tilde hänger på ger ju inte det mkt utrymme till carl att diskutera runt den! och vice versa det är dumt när man inte diskuterar igenom saker öppet och istället bara kör över folks opinions, så att säga. alla har ju en musikalisk plan bakom bandet så visst svider det när nånting man själv tkr är en bra idée inte går igenom!

ska bli skönt att repa imorn iaf! vi ska försöka spela in på påsk lovet och det känns bra, hoppas det blir bra inspelningar, och inte bara covers;P haha

så här är lite läckert alexander drömmer sig bort i framtiden
band
Black mamba
album
Curse of the Canadian bacon
låtar
Näsviken Forever Man (50% carl 50% Alex 100% Mamba) (blues rock)

Texas Khan (samma här schysst jam jag och carl hade men som inte blev klar förens viktor och tilde gjorde sitt) (blues)

Slick bean (lite bob dylan stuk kanske lite folksinger country gillar den iaf, skulle haft en ref dock) (folksinger country)

Mannoii Blue (samma här saknar totalt ref men thats life) (rockn'roll)

Cotton stars brass band (andra låten jag skrev? äsch vem vet) (ballad nästan lite popig)

Curse of the canadian bacon (instrumental) (dålig fantasi den ska nog inte ha album titeln egentligen) (jadu blues? vattenpöl kanske?)

Return (första låten jag skrev och den i mitt tycke absolut bästa rent textmässigt) (soft ballad med ett toppen bra avslut)


Crack The Skye

äntligen och vilken bra timing

jag var lite irriterad när jag kom hem så att mastodons senaste äntligen hade kommit var skönt!

har bara hunnit starta albumet men så jävla bra:) öppningsriffet i oblivion är verkligen mäktigt och sen att brann dailor gör sångdebut på det här albumet och på första låten är lite roligt. han är trummisen i bandet och har inte sjungit i något tidigare album.
skivan i sig kretsar kring elementet luft. eller air är ju himmel ochså men det är mkt astral och kosmisk demon jakt liksom att resa utanför kroppen tema i den:D
albumet är iaf tillägnad redan tidigare sångfågel trummis syster som tog självmord som väldigt ung.
hennes namn var Skye och albumet heter ju Crack the Skye


Älex Begins

ok dagens underliga inköpslista. och ångensten som följde.

juice koncentrat
tamponger
och messmör

nu kanske ni tror att jag har världens förkylning och behöver citrus för att bota och tamponger för att stoppa min rinnande näsa! men då kan jag chocka världen med att säga. så här är det att vara pojkvän med stabil ekonomi och stor svart plånbok som bara väntar på att öppnas:/ kan tillägga att jag glömde mesen, blir marmelad på mackorna imorn istället.

jaja ångensten låg tro det eller ej inte i att jag stod där och handlade hygien artiklar för kvinnor med 5 volvo snubbar bakom mig som snackade om helgens fest! nej tro det eller ej så tänkte jag på framtiden.

Lars Alexander Myrén

vad ska en sån bli.

bara en sån dryg sak som initialer.

tänk er min arbetsansökan

L.A.M

knasigt knasigt!

jaja jag vill inte bli lärare. fast jag är rädd att jag skulle passa och trivas som det.
och jag vill egentligen inte jobba på Ica speciellt inte samma ica butik som brorsan!

ja han ringde igår och undrade ifall jag skulle flytta hem till honom efter gymnasiet!
skulle ioförsig vara soft men känns konstigt. isåfall kunde han försöka fixa jobb åt mig på Ica där han jobbar....
fatta irritersamt dela lya med sin tio år Äldre (äldre betyder inte vuxen) bror som kommer jävlas med hyror, disk, sysslor i lägenheten och sen jobba tillsammans på det, haha nej tack:D han är stört skön men jag är rädd att fastna i saker och ting.

jag skulle vilja åka med Tilde till kina men.... när det kommer till det känner jag mig så fattig jag är inte språkligt begåvad, särskilt intressarad av resor (maten som lockar)
..... (ja allt utom insekterna) har nog inte ekonomin till det heller egentligen. fast sånt kan ju ordnas om jag jobbar.
sen har jag inte frågat henne heller hon kanske vill göra en roundabout på egen hand som Terje...
tror jag såg honom istan i helgen föresten. han cyklade genom europa ner till afrika, förbi turkiet och israel, sålde cykeln och tog ett flyg hem.

coolt för att vara läkarstuderande!

stressigt som fan är det iaf!
hatar svenska regeringen och deras snåla arslen som inte kunde betalat en totalt meningslös flotta i 11 månader till!
då hade jag inte suttit här med ångest över livet.

har inte borstat tänderna heller!

eller dammsugit rummet....

du går på gatan och en bil kör förbi i högfart rakt igenom en vattenpöl
du dränks såklart i det gyttjerika vattnet och surar vidare nedför gatan!

så känns det.
men man måste ju ha sådana dagar ochså!



ok nu tog allt en knasig vändning ! JAG HAR BLIVIT UTMANAD AV SOPI! WOW FÖRSTA GÅNGEN!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?: Alexander
2. Ett ord på fyra bokstäver: Aska
3. Flicknamn: Ayla
4. Pojknamn: Anton
5. Yrke : Admiral
6. Färg: ask grått (kom på en själv på A)
7. Klädesplagg: Ap päls? (wtf t-shirt, jeans men på A då?)
8. Mat: Anka?
9. Sak i badrummet: Axe
10. Plats/stad: Alexanderia
11. En orsak att vara sen: Alkoholproblem
12. Något man skriker: Arsel!
13. Film: Asterix Gallernas Hjälte
14. Något man dricker: Afternoon Tee
15. Band: Arctic Monkeys
16. Djur: Anka
17. Gatunamn: Amaliagatan
18. Bil: Audi
19. Sång: As time goes by
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Aurobics (KNIP KNIP FÖR ALLT NI HAR!!!!)

MOHAHA
i did good! nästan stolt över mig själv! jaja
I CHALLANGE AMANDA, VERONICA (hoppas dom läser min blogg?) Öhh Ok det här blir en chansning jag utmanar LIV! YOU KNOW WHO YOU ARE! vet att du kommenterat en gång så jag chansar att du känner dig utmanad!

slutsatser från musik direkt!

jaja jag har analyserat vårt framträdande och jag förstår varför vi kunde försvinna i massan av akter, men domarnas motivation till vinnare förbryllar mig, egen musik gör ingen skillnad eftersom alternativ blues rock inte är en ungdomlig musik gren liksom jazz och annat så kan ju det ligga mkt till grunden bredvid framträdande petitesser som att vi glömde presentera oss, sket i att säga att det var egna låtar. OCH ATT VI SÅG UT SOM IDIOT REDNECKS TACK SOM FAN VIKTOR FÖRESTEN :P haha jag hade roligt iaf! strömsund sitter alltid och hoppas men inget händer.
alla var palmcrantzare utom ett band och dom var från rätan och var relativt kända (aha en ordlek dom hette the relatives och alla i bandet var nordlinare? noblinare? )

några iaktagelser som förklarar framträdandet!

Näsvken forever man

"förvirring lägger sig som ett moln över lokalen, alla undrar om det här är slutet eller en ny början! "



jaja då var blogg larvandet igång igen ska försöka komma igång nu när musikalen är slut men! som ni ser kmr jag fortsätta i samma idiotiska humorvåg och tråkig dags ångest information! om ni nånsin söker efter nånting nytt kolla inte på mig.

RSS 2.0