Keelhaul

idag har jag varit väldigt aktiv och social, drog och hälsade på Viktor nere i kyrkan på förmiddan, vi lirade lite men hann inte så mkt då det skulle vara dop och en massa folk kom för att ställa i ordning.
ska dit nästa vecka hursomhelst och då blir det joes garage, i wish, pokerface (och i hemlighet fairytale ni vet melodifestival låten)

tror hursomhelst viktor haft lite abstinens efter att spela, jag känner av det där med fast jag inte ser tillbaka med samma glada minnen som han, jag vill utmana mig själv.... ´bums

kanske nån amy winehouse tillochmed det får framtiden utvisa!

jaja mer idag? jo jag och viktor satt tillsammans med martina och stina (inte carl´s syrra stina fast min mamma trodde det och började prata med henne som om det var hon) .. ..
ja och då får jag ett sms av Antonia! som tänkte visitera strömsund:O
jaja viktor och jag drog hem till mig för att lira mer och sen kom Antonia,
det var tok roligt att se henne igen då det kändes som evigheter sen!
sen ska jag säga nåt mer, jag blev värsta glad fick en kram, men jaha tänker ni då!
och? men ja jag har inte blivit kramad på länge så jag blev glad:)
jo föresten hur stavar man till kram kramad kramar`? ett m eller två? kram är ett men sett då?

lämna kommentarer med rättstavade ordet tack:D

iaf blev det inget super jam fast vi försökte tvinga henne:O men vi satt och skrattade åt en massa tokig musik på datorn soft det med,
tyvärr skulle hon dra till jossan så tidigt annars är jag säker hon fallit för grupptrycket och sjungit I wish med oss^^

jaja dagen förflöt och när jag kom hem så var det dags att komma tillbaka till verkligheten igen.
pappa skickade upp mig i skyliften och jag målade gaveln vid mitt rum, det var stekhett så jag strippa lite där uppe, underbar utsikt hursomhelst blir mer av det imorgon då jag ska måla andra lagret och måla klart den stora 9 meters väggen. känner redan nu hur det smärtar ut i lillfingrarna.

men det blir skönt när det är över. då ska jag klippa mitt hår, göra mig fri från alla jävla röd tottar på skallen.

ikväll har jag nog tyvärr inge riktigt bra musik att erbjuda som tips, den här låten nedanför kom nyss upp på Vh1 och ja,,, den var rätt ok men samtidigt hur hamnade den i tv det undrar jag.  var ingen rolig fredagsmys kväll det här inte.

Boomtown rats - I don't like monday's

appreciation of education

jaja vi försöker igen.

förra blogg inlägget var ett misslyckande utan dess like jag skrev skit länge och den här gången skriver jag allt i word innan jag lägger in det från råd av Antonia :)

Young man red hand accused of settling down,


Nej jag är inte direkt för monogami så jag kan inte saga att jag antagit svensson liv även om jag blivit anklagad för det vid minst tre olika tillfällen.

Men jag gillar att vara lycklig, varm, med någon och även om jag har chansen att känna det med någon ny vid ett dussin tal fester om året så väger 365 dagar av förtroende och ömhet och jag kan inte det svenska uttrycket men det engelska mutual love över för min del.

Så känner jag i alla fall just nu.


Sen huruvida jag blir lik andra historia lärare kan jag inte säga, det tror jag knappast Emelie tror ju att jag kmr bli lite som Per Estliden och ja hur är man då då?

Jag ser hellre mig själv som en typisk professor snape tror jag:D

Men allt det där får tiden utvisa.


Sen har jag kollat den där musik utbildningen i jakobstad du kommenterade om. Den verkar vara skit härlig ju, tycker verkligen du ska satsa, gillar du den är det ju bara att hoppa av säga upp dina lån och börja om liksom, svårare än så är det inte.

Jag hade velat gått något sånt där, fast bara ett år. En sån där härlig jazz utbildning för att fräscha upp sig lite i.  man mår bra på sånt. Får ladda batterierna liksom. Känna sig VETT hungrig igen;)


Jag har ju skrivit lite musik här i sommar, eller lite och lite men det har kommit pö om pö, när jonas och jag jammade lite fick jag en ny tändning och skrev en massa klassisk, jazz, fusion influerade bitar. Gjorde inte färdig nån bit men jag hittar hela tiden något nytt jag vill ge mig in på, har helt släppt allt vad text heter vill hellre pröva instrumentalt men det är inte så lätt som man kan tro, det är ju enkelt att göra en låt med text intressant från vers till vers man förnyar ju bara orden lite byter mening i låten gör en historia en följe tång men sen om det inte var ord blir melodin ganksa upprepande och dryg, det är nånting man får träna sig att ändra.


Sen har jag idag läst lite om Frank zappa, det var värsta intressant, en av hans bättre låtar, Montana handlar om en kille (frank själv) som reser till montana för att odla tand tråd, silkestråd alltså, och den handlar om hans häst mighty little.

Men det var inte det intressanta nej det intressanta är att det är Tina turner som sjunger med på den, asså låten är helt knäpp ni borde kolla upp den och tänk då att det är Tina turner? Liksom whatta hell!

Iaf diggade hon låten fett och ringde dit sin man till studion alltså ike turner för att höra slut versionen dom gjorde,

Han lyssnade tålmodigt i ungefär en minut innan han klämde ur sig , WHatta hell is this shit?

Och drog därifrån (om ni frågar mig tror jag det var då dom började bryta i förhållandet)

Coolt var det i alla fall, hade aldrig trott frank lockade såna till sig.


Vet ni vad jag tänkt på när jag stått och målat!

Jo på om jag skulle få göra en intervju om vad jag skulle svara på olika frågor,.

Då skulle journalisten fråga exempelvis vilka mina influenser var.

Då skulle jag ha svårt att säga

Alltså det började med hårdrock grupper som iron maiden och Him och metalgruppen Rammstein men ja det utvecklas ju hela tiden, Mastodon var viktigt för mig, dom bröt verkligen gränserna för vad man kunde sjunga om tillexempel samtidigt som brent hinds gitarr spel är verkligen inspirerande.

Sen är Frank zappa något av ett fenomen för mig, jag upptäcker hela tiden nya saker i hans musik saker som gör mig lycklig! Liksom får man göra så där tänker jag och ja kanske eller hur kom han på den där biten det är ju sjukt vilken musikalitet! Usch nej man får hjärtestopp!

Frank zappas diversitet inom musik är min största ledstjärna när jag skriver, jag kämpar skarpt för att hitta den där lättsamma dur, moll kombinationen som utgör bra funk och RnB nånting mr zappa bemästrade, men allt jag skriver tenderar att låta metall eller klassisk musik, allt utom en skapelse "Friday is for funk"

Den är det bästa to date jag skrivit, enkel melodi men stört skön komunikation mellan bas piano och ja allt

Moll alltihop men med dur känsla rakt igenom en lycklig lättsam melodi med smakfullhet.


Oj här krämar jag på med musik termer,


Jaja vart vill jag vara i framtiden då. Jag kommer att utbilda mig nu men det är mest för att komma undan. Hoppas jag blir lycklig och hittar nåt bra gäng att spela med.

Jag vill spela in skivor igen, då lever jag upp kliar i fingrarna att pröva massa idéer som säkert inte funkar iaf


Hmm ska ha en bästa just nu som avslut på bloggen,


I bok väg är Julias bok  med samma namn bäst.

Läste ut den idag och blev verkligen påverkad av innehållet, det kändes så fantastiskt att känna karaktärerna och igen många av scenarierna i boken från verkliga livet samtidigt som jag fänglsades av hur Julia utvecklats som person, sen älskade jag stavfelena underbara människa som skriver höronlurar ja ni fattar inte men jag tyckte det var så jävla gulligt!


Film väg är det Honeydripper som gäller just nu, skit bra blues film med många nya bra svarta skådespelare,


Komedi väg är det Will Ferrell - sista natten med george bush som gäller. Skit rolig satir där will ferrell spelar den förra presidenten och svänger till det riktigt:D


Musik intet nytt, jag gillar ju frank men hade gärna hört något nytt, idag var höjdpunkten black sabbath blev chockad när jag hörde en ny basgång i iron man, var chockad för jag har aldrig lyssnat på hur basen gör en nedgående basgång i gitarr solot, fantastiskt enkelt men ändrar solots karaktär totalt! Kompet är det viktigaste i ett bra solo.


Vänner då? Jag ville ringa sofie och hälsa på henne idag men så kom jag på att det är yran och att hon är borta då! Jag blev så jävla lessen för att jag inte hade jagat upp henne innan. Tänk om det inte var yran utan skolstart och att hon åkt va va VA? Vad hade jag gjort då:

Nu får jag helt enkelt vänta till efter yran och dom inkluderade bakis dagarna.

Hoppas finvädret kmr snart igen.


Hoppas alla har det kul på yran iaf. Jag sitter hemma och bloggar i min ensamhet och skriver så jag får ont i fingrarna till Antonia på facebook.


But can he afford the wedding gown


god dammit har ni sett antonias kommentar.. .. ..

scary hon behöver en kram.. .. eller mänsklig kontakt överhuvudtaget,, ,,

jag kmr tillbaka till ämnet efter middan... .. men seriöst



jag spyr blogg inlägget jag lagt ner fyra timmar på dog så allt jag skrev efter middan är borta tack som fan jävla skit dator

Foxy Lady

i väntan på regnet ska försvinna så sitter jag och lirar lite Aoe och lyssnar på hendrix :D förhoppningsvis blir det en glad sol som kmr fram snart och jagar bort regnet?

FUNKYTOWN

SÅ JÄVLA BRA LÅT!!!!!!!!!!!!!!!!

den är på tv nu därför jag dampar loss med stora bokstäver

jaha har det hänt nåt spännande idag?
ja faktiskt.
imorse satt jag där vid datorn död, oduschad, orakad, ovårdad i håret, oborstad i munnen i mina shorts och kände mig söndags lat.
tro på fan det är måndag och dörren ringer eller iaf personen utanför på klockan till dörrklockan!
och guess what Julio pays me a visit!
de var my friend from aussiland
alltså Julia
jag blev tok glad chockad iaf det var roligt för hon kom förbi för att lämna den där boken som hon skrivit^^
hon fick en BM - COTCB av mig tillbaka.

iaf så kände jag mig lite ofräsch och det blev så där konstigt när hon skulle gå för man ville ju som kramma om henne och säga lycka till o sånt där för man vet faktiskt aldrig när man ser sina vänner igen! speciellt inte när dom vill åka till andra sidan jordklotet! men det blev bara lycka till :D haha weird inlägg.

jaja mer av idag då? jag har inte hunnit läst den än julia men det ska jag;)
annars har jag målat, visste ni att det är sjusovardagn idag
så som vädret är idag kmr det vara i sju veckor framöver! alltså skit från morgonen och bra mot kvällen. skit alltså:S
måleriet går bra iaf jag blir ledbruten men glad för ett lager kvar sen är jag klar^^

jaha mer? ja det blir inge yran för mig om jag inte impuls åker. ingen att åka med riktigt heller men jag lider inte för det. jag har ju alltid måleriet... ... .. snyft.. ..

en låt ni inte hört på år och dar kolla upp den ni kmr bli unga kåta galna kända levande döda äckliga hungriga av den allt i ett en så jävla bra låt!

manu chao - bongo bong

goodbye´s to good a word

"so i just say fare thee well"

mm älskade south park^^ lördagar kan vara så sega om kvällen annars då är det bra med south park.
vet ni vad... .. kenny dog just
undrar om han gör det i nästa avsnitt ochså?

ja idag har jag inte gjort så mycket. jag har spelat gitarr! hittade en riktigt skön jazz bit med Wes montgomery kallad jingles, gillade den skarpt så jag satt hela morgonen och försökte ta ut den på gehör samt lite fusk där jag kollade olika gitarrister för att luska ut dom snabbare partierna! i slutändan var dom där gitarristerna bara förvirrande och inte till mkt hjälp men jag fick till hela temat förutom två små ackord men dom kmr säkert med tiden. förhoppningsvis... ... ..

sen kidnappade jag och viktor carl ikväll ochså, vi drog och invigde frasses på min och viktors kassa som avsked till carl inför hans tur in i lumpen.
han är bergis lite nervös men jag är ochså bergis att han kommer klara sig bra där och få riktigt roligt.
sen efter att vi käkat gick vi in på loppisen bredvid och jag köpte en frank zappa lp - joes garage

ska prov lyssna imorn eller senare med headphones när gammfolket lämnat vardagsrummet!
förhoppningsvis är den värd sina lusiga tretti spänn! kan tillägga för dom instresserade att det fanns clapton,bowie,queen,kiss och massa annat där nu i lpsammlingen.

jaja imorn då?
ja blir det inte bättre väder så får jag sitta inne och spela gitarr,,, ,,, stackars jag...
nejdå i like it! men jag vill utvecklas i mitt gitarrspel... ... svårt men jag ska verkligen jobba på det!

alex is disapointed

http://www.youtube.com/watch?v=GCFRJEjM3fc

videon här ovanför grusar min beundran för två flata talanger
jag trodde dom stod för en ny inovativ våg av ungdomar som gjorde något eget vilt men totalt klassiskt
tyvärr så visar den här videon att dom var lika innovativa som ett visst coverband som jag inte kan namnet på!



usch lång dag var drygt att måla .... ...
har målat sen tio imorse till nio. ont i ryggen o så men jag hann riktigt mkt
blir nog några dagar till dock, snart klar jag kan känna sötman av lathet som kmr rinna över mig då jobbet är klart och jag inte har något mer att göra!
åå då ska jag bara spela gitarr och äta!

mmm thats good

jag orkar inte skriva mer idag tyvärr vet höjden av lathet men jag ska däremot som tröstpris till er tipsa om en skit bra rap låt som jag tyvärr inte hittar original videon på men här en bra live version!

http://www.youtube.com/watch?v=f2Xkpq-Jsyc&feature=related

asbra iaf!

Kriss Kross - jump jump!

yupp yupp i am hemma

sprechen sie deutsch?

nein mein english is zehr gutt!


ja så kan det låta när 20 tyskar sitter bakom en i bussen och undrar ifall dom åker på rätt buss för att ta sig till malung:)
ungefär allt jag kunde klämma fram mig på frågan ifall jag snacka tyska!
italienarna var värst när dom frågade ifall vi var i östersund och det lät som om dom ville till österike  det var så svårt att förstå då!

jaja hemma igen iaf
händer nog inte mkt iveckan
ska försöka¨måla ett slag men man får väl se hur bra det går med det här skit vädret!

vem vet... .. vem vet.... ...

känner mig gammal dessutom kollar lägenheter och shit.
vem hade trott att man skulle åldras så fort,

jaja jag är trött och därför ska je sova
men imorn så kanske jag resumerar vörmlands trippen om ni har riktig tur;O

soft croft

hej o. k. jag funderar på framtiden, imorgon åker jag hem till ström och nästa gång jag åker till värmland kanske det är for good. emelie och jag har checkat lägenhet jag är antagen men inte klar till universitetet har inte tackat ja än.
vi gör värsta långa listorna på skit vi ska ha i lägenheten och jag känner mig tråkig.
historia lärare, lägenhet, framtidsutsikter!
jag saknar fart och fläkt.

iaf planerar veckan såhär! ska hem sura över dåligt väder (inge målande i dåligt väder)
ska vara med carl han går snart in i lumpen
ska vara med Jonas han går snart in i lumpen
ska göra besök i körsha tracka viktor som sitter där och !jöbbar!

sen vet jag ej nå mer.

vill tipsa om en film föresten spider man 2 var bra.
bättre än trean.


kalas

nu är jag i värmland och idag är det kalas

klockan tickar iväg

idag åker jag till värmland ochså glömde skriva det men jag blev antagen till karlstad universitet som studerande av historia för lärar yrket. man måste börja nånstans så varför inte på andra sidan galaxen liksom.
iallafall så är det öppet hus på universitetet på fredag så jag ska dit och kika tillsammans med Emelie.
hon kom ochså in fast på media kommunikation och visuell kommunikation och design.
men hon lät inte helt övertygad heller.
finns en miljon ställen jag hellre besökt eller en miljon saker jag hellre gjort än gå universitet men nu börjar det bli lite för lite tid att slösa bort så ... man får ta det som det kommer antar jag..

så känner ni er motiverade kan ni ju vinka oss farväl 04.50 morgon måndag den 13.....
jag är tillbaks om en vecka förhoppningsvis är vädret bättre så jag får måla klart då.

over and out  

dunder

en till i samlingen... ...
en till av dunderhelger som varit rätt meningslösa!
hela helgen har jag vetat vart jag velat vara men jag gick inte dit och nu tycker jag helgen varit meninglös.

nästa år blir det inge tredagars kan jag tala om iallafall.
lördagen räcker bra. dom drar ju ändå inte hit något att minnas,
sven ingvars kunde lika gärna varit i danslogen liksom jannez kunnat stått på stora scenen.
strömsunds borna ser vad som helst på två ben med strängar i hand.
enda skillnaden är scenen!
i logen är det tempot som styr och hur fullt det är.
ska vi verkligen dansa
nej vi väntar till en fartigare bit
ok ja men nu missar vi dom på stora scenen
ja men vi har ju sett lite redan dom kanske inte spelar sin hit förens sist och då hinner vi ju tillbaka
och vi måste ju ha pengar till baren för dom tar ju inte kort!
nej nej¨men ändå betalade vi inte 450 spänn för underhållningen
äsch gjort är gjort hur kunde vi veta att det skulle suga resterande tiden?
därför vi gjort det här i minst fem års tid utan ändring.

jag vill inte låta för pessimistisk jag har haft kul ochså men jag blir lessen för alla är så ensamma!
man ser först och främst alla dessa nya offer.
dom som är sju tre ett år yngre än oss men som inte känner det här hotet som omvärlden snart utgör!
hur lyckligt ovetande dom flesta av dom är om baksmällor, förstörd dygnrytm, arbetsförmedlingar, universitets utbildningar och ärekränkning på jobbet.
sen hatar jag alla hemvändare och jämnåriga man inte sett på länge som 20 sekunders vevande med armarna och ett snabb resumé över det nuvarande läget ska klargöra
tja bara bra. ok bra jo jag mår ochså bra,
vi ses sen.
ok (jo vi har all tid i världen att snacka sen för chansen är ju rätt stor att vi kommer ta oss tid dom närmaste tre fyra timmarna att prata mer?)
nej just det.

dåliga minnen är ochså minnen liksom inkompetens är kompetens liksom you get the picture.

jag ber inte om mycket men jag vill komma tillbaka på fötter det känns verkligen som jag slits med rötter och allt och sköljs bort


sömniga dagar

sömniga dagar.... ... jag har jobbat nu till morgonen på sky liften men som skönt är haft ledigt hela eftermiddagen så carl och jag drog och simmade! men ja jag vet inte jag frös mest. det var så jävla kallt när det blåste.

ikväll då? ja jag ska på mång och kolla käftsmäll oscars trio.
sen mer! jag ska fiska med Carl, vi drar uppströms i vattudalen med fiskekort i hand och tar hem stora fiskar:D nejdå den här gången åker dom i allihopa faktiskt orka visa för mamma och pappa vad jag fångat:D

men gäddan den var fin:P
det är väl som Carls mamma sa jag har fått blodad tand och vill fiska mer mer mer!
men fyra timmar blir det nog inte för jag är så jävla trött alltså!
gick ock la mig halv ett igår klev upp halv tio.... ... ni fattar man orkar ju inte.
Carl den lyckoosten gick och la sig fyra och fick sova ut till kl ett...
fatta vad man kunde gjort med den sömnen.
drömt sig bort en bit
kanske fiskat en val i drömmarna
vad vet jag:)

jaja hoppas oscars trubadur klausul är bra annars får jag spö för att jag tvingar bort carl från storfisket!

pssst grattis sofie!!!!

....

tema dagar och utmattning.

ja tema dagar ... .. vart ska jag börja:D
1.
jo carl och jag har umgåtts mycket den senaste tiden och det har blivit något så banalt som tema dagar.
kmr inte ihåg exakt nu så jag ljuger lite och säger att vi varit med varann varje dag typ.
förra torsdagen så tog vi en cykeltur.. ... .. till ulriksfors och sedan upp och runt risselås och nedför limbergsbacken.
sedan åkte vi till harbäcken och snacka lite med Anton som var papparazzi på sin bil.
sedan för att verkligen göra spänningen olidlig drog vi upp till tele masten? liksom why... ...
det blev en lång cykel tur som ni förstår men konstigt nog ingen utmattning.
sen typ i tisdags ? nej den där dagen då ... ...
2.
jaja jag och carl tänkte vara nyttiga och simma lite... ... för han hade tradition just då på att simma minst en gång varje dag. så vi tar Fridas moppe eftersom cyklar känns så sakta. och åker till hammerdal?
liksom why (vet jag skrivit det förut)
men ja.... vad gör man!
vi tänkte vi kunde simma där hursomhelst och om vi hade tur kanske det var värsta partajet där!:O
men icke sa nicke. det var dött tomt. förutom fem renar och en död räv på vägen.
inget badande heller eftersom det tog 45 minuter att åka dit så vi ville inte åka i blöta kläder hem:S
men hem tog vi oss iallafall efter en något händelelös resa där vi susade fram till acapella performance från fåglar och andra oknytt som vi försökte överrösta med våran "havet e djupt"
ja försöka går ju,
inte heller här var det tal om någon utmattning då endast min röv tog stryk av allt skakande på en moppe..
så kan det gå.
3.
sen hade vi en ännu intressantare tema dag, carl kom över som han så ofta gör!
vi drar hem till honom efter lite övervägande och bestämmer oss för att bada!
så blir det vi drar iväg.
simmar runt där och slänger jätte bumlingar från trollön ut i den djupa delen av viken.
carl berättar då sent nog att ön är förhäxad och att min själ blir kvar på ön ifall vi inte får stenen som jag slänge igen. (kan tilläggas att carl hade hämtat sin på en gång, innan han berättade)
ja vad gör man det var bara att dyka ner igen och försöka lokalisera stenen i slammet!
no luck and 50 minutes later.
jaja vi gav upp drog hem och käkade.
då carl kom på den ultimata planen!
vi drog till dollar och köpte simglasögon!!!!!
fick med simfötter ochså men dom var lite klena och små så det blev det inget av!
men voodoo förbannelsen var tvungen att hävas.
jag och carl samt Frida trotsade vädret (som var soligt)
och tog ett avsvalkande dopp i viken vid båtklubbens brygga! (typ näsviken alltså)
efter en lång promenad med vatten upp till näsan så tog vi oss fram till den mytomspunna och ganska nyligen nämnda ön.!
lång tid tog sökandet tills Carl tillslut såg en krater nere i djupet.
vi kämpade oss ner och jag tog ett stadigt grepp runt Gnejs helvetet och skulle trycka mig upp ur djupet genom att sätta fötterna i bottnen! men VART VAR BOTTNEN! SLAM SLAM SLAM jag sjönk och blev rädd men lyckades ta mig upp .
carl skrattade åt mig då det såg en anning komiskt ut speciellt som jag verkligen försökte hålla stenen ochså.
men min själ räddades i vilket fall som helst ur öns klibbiga famn.
4.
ja.... Guess what . carl kom över och vi grillade bananer med choklad i:P mums till glass!
men mättnaden efter var utan dess tylliga like. då tänkte vi aha en promenad. så med varsin lätt cider i hand strapetserade vi uppför den gudomliga boulevard kallad limbergsbacken!
endast för att utföra lite kriminella aktiviteter!:O DET NI ERA FIKTIVA DJÄVLAR!
jaja det ar inte så allvarligt. vi klättra upp på utkicks tornet och njöt av solnedgången! en fantastisk utsikt vill jag tillägga som vissa priviligerade fick uppleva genom IT teknologins underliga förmågor.  underbart var det ochså för att vi prövade att eliminera myggor däruppifrån med våra biologiska AK 47ér.
Lyckan gjord klättrade vi ner för att avrunda ännu en kväll av omänsliga utmaningar!
5.
Boja inte trodde ni att vi var sådana mäktiga jägare va! myggor ha det är ju inget mot nästkommande kreaturs dödande!
vi tog Carls båt och åkte ut på en inte ont anande liten sjö som inte bör nämnas vid namn men vi kan kalla den styx. fast styx var en flod men vem bryr sig!
jag drar en kort version av händelseförloppet!
carl och jag åkte ut med motorbåten (en båt med motor kallas så sofie)
och fort gick det. vi hade våra lång drag i! vad nu det e.
men ingen fisk fick vi då fast vi alternerade farten och innehållet i våra samtal medans vi fiskade!
så vi fick pröva något annat!
efter 2 timmar av vass byten och korsande av sjö så såg vi äntligen några utsökta Vakar som väntade på att bli hemsökta av hemska metall fiskeatteraljer!
carl fick snabbt upp en Aborré av medioker storlek som han snällt nog lät mig dra upp!
tyvärr hade den stackars lilla indian fisken fått kroken i ögat så vi tog farväl av han där på plats och lät han åka vidare till dom sälla jaktmarkerna!
inte långt efter får han en gädda på kroken (även den fick jag dra in för att få testa liksom, han hade nog inte stort hopp över mina fiske kunskaper som nog är lite väl få)
denna gäddan åkte i igen iaf som tur var hade han bara fastnat lite i käften!
men SEN SÅ KOM MONSTER GÄDDAN UR EVIGHETENS ISKALLA MÖRKER!
Jag drog in en 800 kilograms! ok 8 hektos Gädda alldeles SJälv :O STOLT!
första riktigt stora fisken jag nånsin fångat! (annars har det bara varit små små aborrar!
så glad var jag och adrenalinet pumpade som bara den över denna mästerliga fångst!
Carl var stolt han med men bedrövad över gäddans tillstånd.
i flera minuter försökte doktor carl med beprövade metoder avlägsna det vassa föremålet ur gäddan men kroken hade gått in bakom gällarna så det var inget att göra än att snabbt och metodiskt nacka den stackarn.
jag blev lite lessen men tänkte att han kan jag ta med hem och visa upp!
efter fyra timmars fiske drog vi oss hemåt! nöjd för kvällen.
kl var halv tre när jag fick lägga mig i min egen säng, nöjd över kvällens bravader!
6.
Carl kom över (inte helt ovanligt ni som läst så här långt kanske märkt)
vi drog tillsammans med min muntra far och hämtade en skylift från NNP .
skrappandet kunde börja och ja... jag har med 2h avbrott stått och skrapat och tvättat väggarna sen kl. 15.30 - 22.30
så sex timmar har jag stått. inte så mkt nu när jag tänker tillbaka men! jaja det var mkt jobb innan och jag är så utmattad för all spänning uppe på den där jävla liften!
nu sist ikväll prövade jag hur mkt den klarade genom att ställa den så den pekade rakt upp och flytta ut armen på den så långt det gick.
och ni som känner mig vet att jag är orationellt höjdrädd.
så ja..... ett steg i rätt riktning... ... ..
iaf när jag började åka neråt... ... ..
usch men imorn har jag fram till ett på mig att leka med denna magnefika makapär .
så kom gärna till Alex´s tivoli och cirkus för en tia eller ja.. ett Hej så kan ni få åka i denna makalösa marodör av rabatter.
7.
????????????????????????????????????????????
ja vem vet vad som komma skall kanske kommer Carl över imorn vem vet?
hursomhelst ser jag fram emot nästa veckas uppehåll i jobbandet och ska faktiskt se till att supa och ha riktigt kul.
låter hemskt att jag skrev supa men ja jag vet inte jag vill umgås och ha det bra!
men mitt horoskop har på senare tid ursäkta uttrycket varit fruktansvärt pessimistisk och hade viktor läst det här hade han sagt att det antagligen stämmer rätt bra på mig isåfall men Nej jag vill ha bra framtidsutsikter så jag kanske måste göra något åt det ochså.

jaja over and out. eller som Carl sa . SCOTTY SEND ME DOWN.
pssst. fast alla vet att dom i star trek säger scotty beam me down;) gonatt slyngels!

8 Städning och CV

Ja tro det eller ej men idag har jag klivit upp kl åtta.
pappa lurade mig väckte mig och sa att kl var elva vilket inte var dagens sanning.
men pigg och alert som jag var gick jag genast ner och la mig i soffan och drack Te:P
annars har jag gjort en helrenovering i rummet, känns så iallafall. slängt bort tonvis med tidningar och papper från skolan och all världens skit mejl som pappa dragit upp! men rent blev det lyckades tillockmed byta lakan i sängen och slänga dom gAMLA I TVÄTTEN OJ OJ EN KILLE KAN HAN GÖRA SÅNT:O THE ANSWER IS YES OCH JAG GJORDE DET.... oups caps lock.
fast mamma blev lite galen på mig för jag fyllde hållaren för sköljmedel med nåt vitt tvättmedel så jag fick stå med te sked och ha ur alllt men sånt där får man leva med:)

sen var jag till arbetsförmedlingen nu vid två och träffade Lotta.
hon är en sån där jobbcoach som ska hjälpa mig dekadenta ungdom utan utbildning till arbete genom att lära mig skriva CV.
det var busenkelt hursomhelst kändes bara som jag hade väldigt väldigt lite att skriva i den... ... estet,,,
men ja något blev det. fick beröm för att jag var bra på att hitta på nånting att skriva om ingenting.

nu då!
vad händer härnäst.p
ja vem vet .
ska jag våga ringa Carl och fråga om vi ska dra och bada?
hmm to be continued!

RSS 2.0