VGFredag/Ridlördag/Skyltsöndag now redux

yupp yupp yupp! dagen till ära har jag köpt årets första julklapp, till min mamma dessutom^^
kan inte berätta här om min morsa mot förmodan skulle lära sig använda internet och sedan helt plötsligt bli en blogg kollare! ^^ :O jaja "mamma mia" kan ju vara en ledtråd!

FREDAG

vi tar fredag först tror jag.
fredag är en tråkig dag då vi kliver upp sju för att gå på engelskan som är en ganska boring lektion och sen har PA vilket innebär spela internetspel och tidig lunch, sen är det ju Gemun som mot förmoddan tog en bra sväng i fredags! VG är betyget och kursen avklarad! det är så skönt att slippa sitta där varje fredag eftermiddag i fortsättningen! =) men jag kan lära mig mkt mer i den där kursen men inte av Barbro och inte på det sättet dom lär ut. kursen är tyvärr lite illa planerad i att den är så lång och inbegriper så många olika moment.

jaja iaf kvällen såg ju ut att bli en biff risselås springar kväll men nej vi gick ner på byn och handlade med mamma och pappa och sen tog jag mig tyvärr inte iväg ut på vägarna! var ioförsig lite skönt men ja jag tkr inte om fredagar! det blir idol och godis och snacks och coca cola och chips och sånt och man känner sig fet o ointresserad av det som är på tv så det är lite booring speciellt som det syns tydligt vem som kommer att vinna hmm (kevin).

fan va synd det var om den där tjejen föresten som svimma efter att ha krammat Johan haha stackarn hon kmr bli mobbad.....

LÖRDAG

jaja Lördag då ÅÅÅ va jag hade längtat! har saknat SoPhi!!!! vi har fått totalt odelade intressen sen hon slutade vara tillsammans med alla mina killkompisar så man kunde ha dom som skäl till att umgås! Tv-spel tappar ju liksom formen och jag upplever alltid lite motsättning från hennes sida om man nämner att det går att umgås på andra sätt än att det är nåt.... ... .. speciellt`? jaja ingen kritik över det det gör ju dom gånger vi är med varandra helt klart mer intressanta!
iaf hon smsa och fråga om jag var klar! vi driva iväg till stallet, matade lite PONNIES!

jag tog Aritz och Sofie Melonia! jaja inte mkt intressant där jag har ridit några gånger men kan inte direkt säga att jag är van. men iaf vi kommer till en äng och på vägen dit har vi ju provat att trava lite (hästen Joggar) men på ängen när vi ska trava så råkar jag hamna före Sofie för ja jag vet inte och SWUSCH ARITZ KÄNNER VINDEN I HÅRET OCH SUSAR IVÄG! HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP tänker jag fan va fort det går! hjärtat pumpar hyper fort och jag försöker hålla mig kvar och få stopp på hästen och få in en rytm i studsandet. ni som blir förvirrade kan jag tala om att hästen Galopperar (Springer) för att sedan börja skena (ja ni kan ju tänka er hur det känns). jag blir iallafall psycho bakom ratten och drar åt tyglarna för att försöka få han att fatta att han ska stanna! sofie ropar STOPP Alex funderar ... hur?.... men ritten fortsätter Aritz ökar när jag drar åt tyglarna och jag börjar förstå att jag kommer inte kunna stanna hästen! jag funderade på att hoppa av men jag var rädd att jag skulle tappa bort sofies häst! alltså hela skiten pågick kanske i 2 minuter men det är lång tid i HYPERHEARTPUMPMODE! så jag var seriöst rädd att tappa bort sofies häst! men iaf jag får sen den kloka iden att bara hålla mig fast och släpper tyglarna då jag ändå inte fick någon hjälp av dom! så jag grabbar tag i Aritz hals och börjar svära åt honom att stanna och att jag ska nypa honom om han inte stannar! ja nåt sånt iaf! önskar att någon haft kamera det var skit häftigt! och mitt i alltihop tänker jag på ett klassiskt kavalleri anfall och hur rädd hästarna ska vara att springa sådär fort in i människor! galet galet!. jaja mot slutet av ängen så har jag tappat greppet med fötterna ochså och jag studsar farligt nära att ramla! men exakt när Aritz stannar så känner jag att greppet far men han stannar så det går bra! jag börjar skratta lite halv maniskt och hoppar upp på sadeln igen och spejar efter Sofie som kommer galoperande över ängen i jakt efter mig och Aritz. iaf verkar sofie ganska glad att jag överlevde och jag själv var väldigt glad över desamma!
jag hann aldrig riktig njuta av ritten. men jag har drömt om den efteråt och vill så gärna rida igen det var så jävla roligt! så jag ska fråga sofie om hon vill rida mer! det är så roligt för hon säger att jag är väldigt duktig för att inte ha ridit så länge. och smicker funkar alltid;) yes yes haha:D

Sofie skjutsade hem mig iaf och det var skönt att kriget där hemma var över glömde berätta att det kändes som en befrielse när sofie kom för jag blev så jävla tired hemma av allt julstök och städning! och snacket om lång och ståtlig kom hit och hjälp till med gardiner så det kändes bra att dra iväg och rida! hemma höll Emelie på med att limma ihop det fantastiska pepparkaks tåget! den blev fin och hon fyllde den med massa godis!
ja sen på kvällen blev det fredag all over again med ointressanta stjärnor på is och snask och skit inte lika mkt som på fredan men iaf! jag tränade inget på lördan heller men ritten känns fan av än har så jävla ont i ryggen just nu men det är så roligt^^!


SÖNDAG

jajustja Emelie satte klockan jag ska inte skylla allt på henne men min go with the flow attityd funkar om man endast går efter den! jaja vi klev upp ganska tidigt för att gå på julskyltningen! det var tämligen tomt och båda kände oss ganska besvikna över hur kasst det var med folk och grejor! jaja tur var mötte vi Martina på Ica (vuxen Martina inhandlade handukskrokar och stekspade). hon sa iaf att skyltningen inte började förrens kl ett så vi traskade vidare hemåt och fikade kaffe i lugn och ro och jag kollade lite tv program om Jesus och krigar imperier o sånt där och sedan vid halv fyra gick vi ner mot byn för att njuta fullt ut av denna strålande dag! (fint väder i helgen förövrigt) jaja mörkret hade fallit och Massvis med folk hade samlats vid torget ! Emelies klassiska julhysteri leende kom fram och hon släppte ifrån sig några lovord över strömsund och dess inhabitanter:) vi träffa Carl iaf som sa att julskyltningen börjar vid två tiden! sen gick vi och åkte brandbil och bandvagn (tradition) tyvärr tråffa vi inte på Julia för annars hade traditionen varit fulländad! sen blev det folkan Carl sket i folkan då det inte är en tradition! vi gick in iaf och träffa Kicki och Emil och Per! vi hade iaf missat allt på folkan allt lotteri och allt och besvikelsens ruvande rökelse började pyra ut ur näsa och öron på min Älskling^^ så vi traska i mörkret mot hembygdsgården, diskuterandes hur mitt minne kan vara jävligt selektift då jag inte kom ihåg när saker och ting brukar börja eller framförallt sluta! men jag kan lätt säga att jag aldrig varit på julskyltningen innan mörkret fallit! jaja vidare mot den där jävla hempan så var ju allt stängt utom sagostund som vi smet ifrån utan att ens gå in! det lät ju ganska booring! men ja... life is life! vi missade i princip allt av julskyltningens höjdpunkter utom brandbilen förståss ... och bandvagnen! jaja tur konsum iaf kunde leverera årets mamma julklapp ...

nu är bara dilemmat dom andra familje medlemmarna stora store bror björn och pa pa pa pa ppa som ochså måste få något fint! sen ska ju Emla ha nåt:P sen vet jag inte vad mer man tänkas kan hitta på i julens namn!

söndagen fortsätter iaf med Wallander - Blodsband, på fyran och jag som bloggar.
 ska tillägna dom här återstående tankevärda raderna åt data spelande! nostalgins oprövande pudding okrönte kotlett samvetens snitt på snuttskalan! jag vill så jävla gärna bara spela igenom några levlar på nåt gammalt ragligt Rpg eller assaulta lite first person shooter! Rome: total war! Panzer! Call of duty! Age of mytholygy! WoW! ALLT ALLT ALLT! SPEL SUGET DÖDAR MIG MER ÄN NÅT ANNAT VILL INTE LEVA SÅHÄR! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jaja det var några kväsande rader om I lands problem! men ja det är ett extremt sug utan gränser!

SimonPajs Sport Spalt

Färjestad Modo 4-3


jaja syns imorn på skolan hörni samhälls prov komihåg det!

Slår aldrig fel

ja det slår verkligen aldrig fel. Viktors enkla filosifi. "tar jag nog länge på objektet kommer objektet snart vilja ta lite tillbaka" ok inte hans direkta ord men en enkel klargörning av vad det går ut på:D

ny vecka nya mål vi har lyckats infiltrera fiende lägret och gjort naturarna en anningen svagare i sitt hålla sig stencool och inte skratta pose. samtidigt har vi undertryckt lite funderare in i denna täta gruppering av högpluggande . . . .människor:)

för hur gör man normalt för att skaffa vänner. tänk dig egentligen du har inga vänner som inte är klasskamrater stallkompisar bandmedlemmar ochså datanördar eller nåt sånt där! det sker liksom inte! brevvänner incorporated där ochså dårå! det är sjukt.

så vi har med anledning av att Tilde har vänner vi inte känner tagit på oss uppdraget att lära känna dom lite bättre! måste säga att jag inte var med så mkt i valet av dessa personer men att uppdraget känns exalterande i utförningssättet då vi har upptäckt ett stort frågetecken i människans sociologi asså åvanstående fråga liksom vi har fått lekt runt en hel del och att jag fått varit med Viktor.

jag vet inte vad som gör det men jag får såna där totala perioder av stum ensamhet då jag verkligen pressar in mina vänner i ett hörn tills dom tvingar sig att vara med mig:D jag saknar dom ju faktiskt!

ska tillägga att jag känner fler människor än Viktor men vi råkade känna för att skolka samtidigt då!

bra bra.

ja vad händer mer! jo Carl har fått en gitarr! en fein Fender Stratocaster Surf Green ^^ väldigt nice:p
jag tkr det är roligt att dom börjat intressera sig för att köpa utrustning för det har inte kännts bra att varje spelning stå för halva utrustningen i bandet liksom...
nu väntar vi bara på viktors bas:P

Sen har dom här eviga bataljerna mellan dom som bryr sig för mkt om simons privatliv och dom som faktistk gör annat om dagarna än att hata uzbeker härjat vidare och det är ganska jämnt mellan båda lägrerna. jag har ju en ganska lätt approach till det där. skulle Simon bli totalförändrad och sluta va med oss så finns det faktiskt fler människor på jorden men ja alla måste ju få göra sina val! jag gjorde mitt och jag lider inte i tystnad för det:P

Sen ska jag väl vilja tacka mina trogna läsare med att ni är underbara som faktiskt tar er tid att ge mig statistik i den här bloggen^^ antagligen är ni nära vänner till mig så jag vill passa på att säga att jag älskar er^^

Idol torka

ja ni kan ju dra en slutsats av titeln ja jag kollar på Tv just nu. tkr det är lite tråkigt med idoler men det har man ju gnällt om i hundratusentals sekunder redan nu så det är väl som sagt bara att gilla läget:D dansbandskampen däremot tkr jag är roligt iaf när dom gör egna arrangemang på existerande populär musik låtar. några av dom band det gått sämst för där har ju ändå levererat skit häftiga låtar liksom. Men dansband handlar ju ändå om alla dom som dansar. ska bli kul imorgon tillexempel när vi spelar i hoxås (stavning?). det lär ju bli jävligt många som dansar och lite fylla och sånt får ju alltid musiken att uppfattas som bättre. sen har vi ju så mkt ny utrustning så man är ju lite som ett barn på julafton för det är ju inte varje dag man har 22-26 mikrofon ingångar i mixerbordet eller använder sin sprillans nya bassman för andra gången live;) jag är happy den aer så Fein ^^.

Sen var ju tanken att vi skulle festa med Tilde i hammerdal men alla "grabbarna" vill ju hem till "käringarna" så (apostrof runt grabbarna för att ja hur grabbiga har vi egentligen blivit ett av mandomens dilemma var ska skåpet stå egentligen)
(ja och i käringarna menas ju förståss det käraste vi har^^).
ja kan ju gå in på manlighetsdilemmat som drabbar oss unga män.
i nästan 30 000 år har ju män i våran ålder dödat o sånt.
vi slås ju emellan dilemmat att vara framgångsrika sparrisjämlikhetsidgare med god smak för rätt och fel och att vara idé rika idiotöversexuella machosläskköttspotatismän med fordon och så vidare. asså jag läste en skrämmande sak i illustrerad vetenskap. det stod om det romerska imperiet det var om det vanliga livet i pompeji som tillsammans med herculaneum dränktes i aska, lava och svavel år 79 e.kr. ja iaf det intressanta och skrämmande var att det stod om att dom hittat obscena texter i vissa kvarter och att det tillsammans med bilder av stora könsorgan och bilder av vagnar varit namn på unga ädlingar i staden, och om deras olika bedrifter, från sängen till att vara kusk i häst och vagn, asså fatta tillomed under romartiden skröt dom och körde som as på vägarna det är nåt inbyggt i den monotomt maskulina arten som vi faktiskt utgör att vara som sådan!!. weird iaf tyckte jag:D
haha ja
nu fick ni en lite historia lektion ochså!
jaja nu ska jag passa på och pausa från bloggandet lite och pussa min söta flickvän^^

jaja stora citat har ju funnits men Arnold Schwarznegger tar dom alla.

Ill be back and Hasta la vista Baby!

Upprättelse Äntligen!

jaja humöret svänger! Ska börja med att be er alla uppsöka Sofie´s blogg komigensofie.blogg.se där denna utsökt finurliga dam har upptäckt åtondelskakans verkliga urssprung och förfall.. denna extravaganta eruption av endorfin fylld kärlek har enligt nya rön spridit sig till dorotea men har fortfarande i 6 fall utav 7 eller 5 utav 6 beroende på hur man räknar sin majoritet i fanatiskt efterhängsamma tonåringar till skyddslingar här i strömsund.

otrolig finess otrolig finess. =)

ja alla ni som följt den här hårfint utstuderade bloggen torde ha märkt att jag hade lite depression igår men sånt går alltid över till dagen efter tyvärr kommer sånt åter så jag måste ju värna om tiden som är nu då jag känner mig ganska stum inte har så mkt att fundera över.

Heidi Andersson dagens andra överraskning jag gillade skol-bion den förstörde två av mina favorit lektioner men den berättade så jäkla fint om norrland och ja allt jag gillade dokumentären väldigt mkt. ensamheten vilket namn på en by.

ja vad mer har drunknat i koprofagernasdal jo jag har ju funderat över motion. jag vill bli biff once more... men ja den är väl dags man förnyar sitt gym kort och börjar cykla. tricepsta bicepsta eller vad i hela friden det kan heta!

. . . det här blev ganska tort och konstigt=)

Soul Sacrifise



usch analysas jag...

förlåt människor men jag skapar den här bloggen av två skäl Sofie och Amanda ville en gång i tiden att jag skulle göra en blogg och ja. självömkan .. i dag mår jag ja hur mår jag?????? ingen vet. jag analyserar sönder mig själv snart tror jag. det är så fruktansvärt svårt att uppskatta omgivningen idag.... jag vet inte vart jag ska börja.

vad brukar  såra andra människor... sjukdomar. otrohet. svek. pluggande.ÄRLIGHET ja jag vet inte men jag tror jag lider av nåt som kan kallas otillräcklighet. vi tar nåt grundläggande. jag kan spela gitarr nu funderar jag på annat. piano . bas. trummor . saxofon i want it all jag vill kunna spela allt. men ja tid vafan tid! jag har ett ha begär men ja... det börjar inte bara där utan det är ochså i det att jag vill lära mig så mkt nya saker. jag känner mig otillräcklig i det att jag inte kan komma med den mest klämkäcka svaret varje gång, jag har inte alltid dom bästa ideerna jag vet inte hur man tvättar jag vet inte hur länge makaroner ska kokas eller hur. jag känner mig instängd av alla svartklädda esteter som tränger ihop sig runt om allt börjar mörkna. det är tur pingviner inte klagar så mkt för tänk dig att stängas in bland 3000 svettiga karlar i svartvita kostymer med ett fotbollsstort ägg uppkört i röven och ett par månaders konstant mörker med stormigt väder. ja usch man ska vara tacksam. sen det där med tacksam usch det är ochså svårt.

klagan denna evinnerliga klagan. nej jag vet inte bondläpp komplexet har det namngetts komplexet är jag och jag är en bondläpp jag kommer inte ihåg riktigt varför men det är väl ungefär samma skäl som Benjamin james bol är kulturminister i jämtland han kan sex språk har sett världen upplevt en hel del saker krig.svält.död. han är svart har säkert upplevt rasism av alla dess slag. men likförbannat är han i jämtland.... ja jämtland jamt och standigt = sudan ... kontra sudan liksom man undrar ju.

och jag då.. har bott i strömsund i hela mitt liv.. varit i norge en gång . varit i stockholm . göteborg. bodaborg. liseberg. stått utanför grönalund. hur skev kan min världsbild tolkas för att jag ska kastas i smutsen när jag diskuterar rasism eller tar upp bakelser som ämne i disskussion. VEM FAN KAN MAN LITA PÅ. är jag bondläpp för att jag pratar högt och frågar såfort jag inte vet... nej jag vet inte jag stukades in i själ och hjärta idag. jag kan helt klart inte se hela bilden av saker och ting... krukor körs över och jag skrattar och världen gråter.. vad mer... jo just dessa kvinnor.

dom jag älskar och dom jag inte känner...
vad ska allt tjäna till egentligen.
usch jag tror jag fick ett mentalt haveri idag jag klarar inte av chockartade nyheter och alla skulle bara tycka jag var jävligt naiv om jag inte tror precis som dom men dom har kanske fel vem vet...
ja jag gick ut iaf för luft och för  att carl skulle komma och få mig att snora ner min hand... en annan mkt rolig historia föresten.

nej nej nej man vill inte vara tyngd av samvete . dumhet. instängdhet. HALLÅ är inte folk som bott i köpenhamn stockholm NEW YORK for gods sake insnöade .... men jag blev den som skulle skjutas i foten... hur uppnår man den där visdomen alla söker måste jag bli våldtagen . tappa ett öga och bli galen för att fatta (visdomens tre hugg se Vinterkonungen och de dödas ö)
usch samvarons ospeciferade mål är röttmånad i mina öron. ett så osannolikt vulgärt sätt att beskriva livet för en tonåring. BOTA MIG ERA NAGELTRÅNG GÖR NÅT ÅT DET! ni bara tynger en stackars bonde som inte har varken fält eller får att sköta....

varken saxofon eller bas....

kan inte tvätta eller laga mat....

enda han är bra till är att skratta och vara förvirrad över livet...

ushc dessa förvirrande omständigheter som måste upplevas från uppochner och upp igen för att sedan falla sakta sakta mot sin död....

har ni läst så här långt kan ni bokstavligt talat läsa allt baklänges igen för det blir nog aldrig bättre än såhär!

Välkommen till min nya blogg!

jaha då skriver jag en ny blogg igen då. skrev nyss världens mästerverk men råkade backa tillbaka utan att spara... jag kommer nog lära mig det där nångång.:D gillar den här blogggrejen iaf.... och jag fick in 3 g i ett ord..... kommer nog fler bloggar idag .... ja ja och ja

RSS 2.0