Foxy Lady

i väntan på regnet ska försvinna så sitter jag och lirar lite Aoe och lyssnar på hendrix :D förhoppningsvis blir det en glad sol som kmr fram snart och jagar bort regnet?

Kommentarer
Postat av: Antonia (du vet vem.. låtsas inte som annat!)

PLING PLONG!



Jag tänker inte va tråkig å säga heeeeeeeeeeeej Alexander hur är det med dig?

Nej jag tänker hoppa rakt in på en sak: VET DU?! (Du kan visst få berätta hur du mår, för såklart bryr jag mig om det, men det är inte lika intressant som att veta om du har bestämt dig för Svenssonliv?!)



Haha, nej förlåt... jag tycker du är modig som iallafall funderar på att ta steget över! Och grattis till antagningen!! =D Lova mig att bli roligare än Hrmhrm... Hans. Skit i boken och förlita dig helt på svarta tavlan och din hjärna, så kommer det att gå finfint att bli en sån där poppis lärare i tweedkavaj och tjocka glasögon. (Har läst alldeles för mycket Dan Brown har jag märkt.. som f.ö. är den bästa författaren för tillfället! Du måste verkligen läsa "Änglar och Demoner". Och "Cirkelns mitt" såklart, den gröna jag läste på skolan om du minns. Läser nu hans fjärde utgivna, som faktiskt är hans debutbok. Sverige är ett underligt land)



Här händer det alldeles för mycket så jag blir helt snurrig i huvvet. Trodde aldrig det skulle hända mig, men tyvärr. Massor massor med s.k. "familjeproblem" som ändå börjar ordna upp sig, jag sköter tre jobb samtidigt plus jobbet här hemma att hålla dom ondskefulla steklarna borta från vårt hus. Min syster är helt övertygad om att dom är här för att ta över världen!



Jag har fått en spricka i själen pga en ex. familjemedlem som jag litat på i två års tid men som visat sig va en helt annan människa. Visst är det konstigt? Att ändå leva så nära nån men inte känna den på riktigt, så som man trodde. Det är ett slag i magen och påminnelse om verkligheten, som inte alls är vacker för oss drömmare. Åkte med min syster till Gbg för att rädda henne från ensamheten, men hon är så mycket mer människa än vad jag egentligen vet, så hon skulle tom. klara av ringens makt utan problem. Det är inte så noga att du vet vad jag talar om, men jag kände bara för att skriva ner det. Said and done!



Är inne på tredje semesterveckan, som egentligen inte varit så mycket semester pga jobben på motellet och kyrkan och alla skitproblem. Så på måndag börjar the real deal igen och veckan efter blir det WOW! Haha, Antonia och WOW i samma mening! Men nu pratar jag förstås om Way out west... i Göteborg! Najsigt, kolla upp om du inte har koll.



Och nuuuuu till den grejen som jag ville säga ända från början. Jag har ju tänkt ta mig ett Sabbatsår (synonym för soffpotatisen som inte vill erkänna sin lathet) och jobba, men så snubblade jag över en musikskola i.. Finland! Som har sen ansökning och platser kvar till Rytmmusikutbildningen. En Yrkesutbildning på tre år i Jakobstad i Österbotten, gratis utbildning, internat och lunch. What?! Sista ansökningsdagen 31 juli. Nu är jag sliten! Men efter att ha gjort dom där vedervärdiga musikproven redan en gång på Folkis blir jag skakis. Du kan ju gå in å kika om du har lust: äsch, mitt jävla internet suger så jag kommer inte in på sidan.. googla bara YA österbotten så kommer det fram, sen kan man klicka vidare å hålla på. Jag orkar inte ge dig en lektion i det så du få va lika duktig som jag å hitta själv!



Såå.... det blev ett riktigt långt inlägg och jag tror inte jag har pratat om mig själv så här mycket med dig förut (hoppas jag, och har jag det säger jag förlåt). Men tristessen gör sig påmind och regnet gör det inte bättre. Blä!

Så nu tycker jag att du kan svara mig genom att skriva ett jääääääätteeeeeelångt blogginlägg som jag kan läsa och roas av. Det vore snällt puppy eyes



Berätta om allt du gjort å ska göra, skulle va kul att få höra =)



Och förresten.. jag hoppas du kollade in greatest freak outs på youtube! Det är fan det mest underhållande jag sett och det håller mig levande just nu. Det finns, ja gott folk, FEM FILMER! Jag saluterar den fula lilla ungen med tandställning och hans helt galna bror. Fast videon med gitarren är inte så kul för då muckar han ju upp han bara. Men dom andra är bra!



http://www.youtube.com/user/wafflepwn



HEJDÅ ALEXANDER!!!

2009-07-28 @ 14:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0